lunes, 13 de abril de 2020


EL MEU VIATGE

Si hagués de fer un viatge un cap de setmana a algun lloc del món seria a Londres. Porto uns quants anys desitjant anar-hi.
Aniria un divendres i tornaria el diumenge per la nit.

DIVENDRES: A les 21 hores de la nit agafaria un vol a l'aeroport del Prat, seria un vol de 2 hores i mitja, arribaria sobre les 22:30 en l'horari de Londres, a l'aeroport City Airport.
El aeropuerto de la ciudad de Londres cierra hasta mayo | ExpresoDesprès agafaria un taxi i aniria a deixar les maletes a l'hotel Locke Broken Wharf, com ja seria tard aniriem a dinar a un Mcdonalds proper.




DISSABTE: M'aixecaria d'hora per aprofitar el dia. Aniria a veure el Big Ben, la Torre de Londres, el London Eye  i el Pont de la Torre. Aniria a dinar algún restaurant típic i mejaria fish and chips. 
London Eye - Wikipedia, la enciclopedia libreBig Ben - El reloj más grande del mundo, icono de Inglaterrafish and chips


DIUMENGE: Aniria a veure el barri xinès, ja que sempre he tingut la il·lusió d'anar, desprès aniria a veure el Palau de Buckingham.  A la tarda agafaria el vol de tornada a Barcelona.
El barrio chino más antiguo de Europa (Liverpool) : El LoBo BoBo ...Palacio de Buckingham - Wikipedia, la enciclopedia libre 










No hay comentarios:

Publicar un comentario