miércoles, 25 de marzo de 2020

QUÈ ESTIC FENT AQUESTS DIES DE CONFINAMENT?

Aquests dies a casa es fan una mica pesats, per això intento estar distreta i fer moltes coses per no aburrirme.
Als matins sempre m'aixeco sobre les 11h i faig els dueres que tinc pendents per tenir la tarda lliure i fer el que vulgui.
Com m'agrada molt cuinar aquests dies estic fent molts dolços, en quasi dues setmanes he fet 3 pà de pesics, bunyols i creps.
Per la tarda sempre veig una peli o una serie. Aquesta setmana es va estrenar una nova plataforma per veure pel·lícules, Dinsey+, m'agrada molt perquè estan totes les pelis de Disney, Pixar, Marvel...
Amb la meva familia, juguem a jocs de taula algunes vegades, el Monopoly, el Catan, el Cluedo...
Per les nits sepre faig videotrucades amb els meus amic. Cada nit jugo al parchís online en parelles, i sempre guanyem el Jesús i jo. 
Aquests ides es resumeixen en fer aquestes coses, quines ganes tinc  de que s'acabi això!
Resultado de imagen de cocinarResultado de imagen de parchis starResultado de imagen de disney plus

martes, 24 de marzo de 2020


COVID-19
Bona tarda, avui fa 10 dies que porto confinada a casa per culpa de la pandèmia del Coronavirus.
Quan va començar tot això a la Xina, no pensava pas que arribaria a Espanya ni creia que es posaria a tot el país en estat d'alarma.
Com tota la gent al princpi, em vaig  prendre el coronavirus com una broma i no haguesi pensat mai que arribaria a aquest extrem.
A Catalunya s'està contagiant molta gent i per això em de tenir molta cura i nomès sortir per anar a fer la compra, anar a treballar o per alguna altra cosa emergent.
Aquests dies penso molt que pasaran amb les clases.  A les noticies diuen moltes coses: es donarà per finalitçat el curs escolar, haurem de repetir curs o continuarem amb les clases una vegada el virus desaparegui.
Penso que treuran l'estat d'alarma a finals d'abril, i tinc moltes ganes d'acabar ja el confinament perquè m'avorreixo molt a casa. 
Si no haguesi passat això demà, 25 de  març, estaria volant cap a Alemania amb alguns dels meus amic. Ara està en perill el meu viatge de final de curs a Itàlia. 
El que més trobo a faltar són els meus amics. Voldria tornar a l'escola, ja que m'ho passo molt bé amb ells. 
Resultado de imagen de coronavirusEspero que aquest virus es vagi d'aquí a poc.Resultado de imagen de coronavirus